Data publicării:

Gafă majoră a ucrainenilor înaintea meciului cu România. Au încurcat tricolorul cu drapelul Belgiei / foto în articol

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Federația Ucraineană de Fotbal făcut o gafă înaintea meciului pe care selecționata Ucrainei îl are cu România la Campionatul European de Fotbal 2024.

Tricourile purtate de cele două selecționate la meci ar trebui să aibă drapelele celor două națiuni imprimate pe centru. Steagul Ucrainei a fost imprimat cu succes, însă steagul României a fost confundat cu cel al Belgiei, potrivit The Sun.

Există o oarecare similitudine între cele două steaguri, deoarece ambele au dungi galbene și roșii. Problema este că a treia culoare a României este albastru, iar a Belgiei este negru. În imaginea postată de Federația Ucraineană de Fotbal, în locul drapelului românesc a fost imprimat drapelul Belgiei.

„Cineva de la Federația Ucraineană de Fotbal a imprimat steagul Belgiei pe tricourile echipei pentru meciul de astăzi de la Munchen. Singura problemă este că Ucraina joacă astăzi cu România”, a scris un internaut.

„Sperăm că cineva poate cumpăra vopsea în ultimul moment pentru a rezolva problema”, a scris un alt internaut.

Un altul a adăugat: „Penibil”.

În final, fotografia a fost înlocuită, însă între timp a ajuns să se viralizeze și pe alte rețele de socializare, precum X și TikTok.

Meciul din Grupa E a început la ora 16:00 - VEZI AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel