Gafa lui Petru Luhan față de Sorin Minea: Domnul... cum vă numiți dumneavoastră
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
luhan_minea
luhan_minea

Europarlamentarul Petru Luhan, invitat duminică seară la o emisiune la România TV, moderată de Corina Drăgotescu, a stârnit zâmbete în momentul în care, dorind să ofere o replică președintelui  Federației Patronale Române din Industria Alimentară - Romalimenta, Sorin Minea, nu a știut numele acestuia.

În dezbaterea privind dezvoltarea statului român în perioada cât Traian Băsescu s-a aflat în fruntea statului, la un moment dat, Sorin Minea i-a reproșat europarlamentarului Petru Luhan, după o pledoarie susținută de acesta, că nu a înțeles ceea ce a comentat Florin Iaru, de asemenea invitat în emisiune.

"Revenind. Vorbeam de lucruri serioase, până la urmă...", a încercat Petru Luhan să-și continue pledoaria, moment în care Sorin Minea a ripostat, susținând: "Nimeni nu a spus lucruri neserioase, dimpotrivă...".

"Domnul... cum vă numiți dumneavoastră, nu știu...", a încercat Petru Luhan să-l contrazică pe Sorin Minea.

În acel moment, președintele Federației Patronale Române din Industria Alimentară - Romalimenta, amuzat de confuzia interlocutorului său i-a oferit câteva alternative de apelative: "Gigel, domnul de la Președinție, domnul de la Agricultură..., domnul care vreți dumneavoastră", a încercat Sorin Minea să îl ajute pe Petru Luhan.

Sorin Minea nu este la primul incident de acest gen. În luna aprilie a acestui an, la același post de televiziune, președintele Traian Băsescu a intervenit telefonic într-o emisiune moderată de Laura Chiriac, pentru a-i contrazice pe Bogdan Chirieac și Sorin Minea, invitați în emisiune. După ce i s-a adresat lui Sorin Minea, spunându-i ”domnul de la Agricultură”, președintele Romalimenta l-a rugat să i se adreseze pe nume, solicitare la care șeful statului a răspuns înlocuind expresia folosită anterior cu ”domnul care dă din mâini”.

Același Sorin Minea a fost cel față de care Liviu Dumitrașcu de la Speranța TV a făcut, în 2012, gafa anului în televiziunea din România, dovedind că nu știa cine era invitatul pe care îl avea în emisiune

În emisiunea respectivă ar fi trebuit să se abordeze subiectul drogurilor cu un medic, însă invitatul prezent era nimeni altul decât Sorin Minea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel