Gafă la un concurs de Miss: Ce a răspuns o concurentă, întrebată despre salariile femeilor
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
miss_utah
miss_utah

Membrii juriului unui concurs de Miss au fost uimiți de răspunsul oferit de una dintre aspirante la titlu, întrebată fiind despre salariile femeilor americane.

Potrivit NYDailyMail, duminică, la Planet Hollywood Resort & Casino din Las Vegas, s-a organizat concursul pentru titlul de Miss USA, în cadrul căruia, Miss Utah, Marissa Powell, în vârstă de 21 de ani, din Salt Lake City, a uimit membrii juriului cu răspunsul oferit la o întrebare, scrie libertatea.ro.

"Un studiu recent arată că femeile sunt principalele aducătoare de venit în cazul a 40% dintre familiile americane cu copii, însă, cu toate acestea, câștigă în continuare mai puțin decât bărbații. Ce spune asta despre societate?", a fost întrebarea pusă de juriu Marissei.

Formularea răspunsului i-a pus mari probleme tinerei concurente. Deşi a părut că se gândeşte profund la întrebare, răspunsul dat de Miss Utah a devenit viral pe internet.

"Cred că acest lucru ține de educație și de modul în care noi continuăm să încercăm să luptăm pentru a crea slujbe. Cred că bărbații sunt văzuți în principal drept lideri în aceasta privință, așa că trebuie să ne dăm seama cum să creăm educație mai bine, pentru a rezolva această problemă", a spus Mariss Powell, câștigătoarea locului trei la concursul Miss USA 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel