Gafa făcută de Kendall și Kylie Jenner
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Kendall si Kylie Jenner au promovat, în această săptămână, o colecție de tricouri vintage cu imagini ale unor cunoscute staruri rock și hip-hop, precum Ozzy Osbourne, Notorious B.I.G., Tupac Shakur și The Doors, peste aceste imagini plasând logo-ul brandului lor de modă.

Tricourile făcute la comandă prezintă imagini ale superstarurilor muzicale, peste aceste imagini fiind plasat logo-ul brandului de modă, Kendall + Kylie. Un astfel de tricou consta 125 de dolari. 

Și-au recunoscut greșeala

Surorile și-au recunoscut greșeala într-o postare pe una din rețelele de socializare, declarând că tricourile nu au fost "bine gândite". "Acest lucru a fost pentru noi ca o oportunitate de a învăța din greșeli", a transmis Kylie.

Sharon Osbourne, soția cunoscutului Ozzy Osbourne, a fost printre persoanele deranjate de situație. "Fetelor, nu aveți dreptul să vă puneți fața peste imaginile cunoscutelor staruri muzicale. Rămâneți la ceea ce știți... luciu de buze", a scris aceasta pe Twitter.

Aceste tricouri vintage au fost considerate "unice", dar mulți fani s-au arătat deranjați și au criticat ideea, informează CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel