Gael Monfils, despre drama soției sale, ucraineanca Elina Svitolina: Nu este ușor să o văd plângând în fiecare seară. Familia ei este acolo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gael Monfils, despre drama soției sale, ucraineanca Elina Svitolina: Nu este ușor să o văd plângând în fiecare seară. Familia ei este acolo / Foto: Facebook Elina Svitolina
Gael Monfils, despre drama soției sale, ucraineanca Elina Svitolina: Nu este ușor să o văd plângând în fiecare seară. Familia ei este acolo / Foto: Facebook Elina Svitolina
Gael Monfils a vorbit despre drama soției sale, ucraineanca Elina Svitolina.

Gael Monfils a vorbit public despre drama soției sale, ucraineanca Elina Svitolina. Spre deosebire de partenera sa,  francezul Gael Monfils are un început foarte bun de sezon 2022, reușind performanțe importante în mai multe evenimente. Elina Svitolina este însă afectată de situația în care se află Ucraina, relatează Mediafax.

În ciuda startului bun de sezon, Monfils se confruntă cu o problemă personală serioasă în această perioadă, soția sa fiind profund afectată de drama prin care trece țara sa. Svitolina a fost vocală în legătură cu războiul din Ucraina, dar acest lucru i-a afectat evoluția din teren.

Vorbind despre această situație, după ce l-a învins pe Medvedev la Indian Wells, Monfils a spus, citat de tennisuptodate.com: "Da. Nu este ușor să văd prin ce trece familia soției mele. Da, adică, a doua mea familie, care se luptă. Nu este ușor să o văd pe soția mea plângând în fiecare seară, în ultimele săptămâni. A fost greu. Știi, a fost greu.". 

”Bineînțeles, am fost și sunt alături de ea în fiecare zi, pentru ea, pentru familie. O mare parte a familiei ei este încă acolo. Este greu de descris, pentru că sunt cu ea. Sunt cu ea. E o adevărată nebunie, știi, când te gândești la asta.", adăugat Gael Monfils. 

”Dar încercăm să ne descurcăm cum putem mai bine. Și cu siguranță eu, știi, încerc să-i fiu sprijin, să fiu acel ceva pe care ea se poate sprijini, și cu siguranță și pentru a doua mea familie, știi, fac orice pentru ei, pentru a-i face fericiți și în siguranță, e tot ceea ce pot face.", a continuat jucătorul de tenis.

Când s-a căsătorit Gael Monfils cu ucraineanca Elina Svitolina

Elina Svitolina  și Gael Monfils s-au căsătorit în anul 2021. După căsătorie, sportiva din Ucraina și-a schimbat numele de pe rețelele sociale în Elina Monfils, însă spune că această modificare va deveni oficială și în acte abia după ce își va încheia cariera în tenis.

"Nu știu de ce mi-au schimbat numele. Aparent, au văzut că mi l-am schimbat eu pe rețelele sociale. Eu voi juca mereu sub numele de Svitolina. Doar după ce îmi voi încheia cariera îmi voi schimba numele de familie pentru viața personală.

Am obținut numeroase performanțe sub acest nume, Svitolina, iar tata ar fi foarte supărat dacă mi-aș schimba numele și aș juca cu al lui Gael . Sunt mândră că sunt Svitolina și cariera mea din tenis va fi asociată cu acest nume de familie. Gael visează să fim doi cu numele de Monfils, dar eu sunt Svitolina", a spus jucătoarea din Ucraina, pentru BTU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel