Gâdea nu-și poate stăpâni lacrimile, în direct: Mi s-a frânt inima!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mihai Gâdea a fost la un pas de a izbucni în lacrimi, în timpul emisiunii.

Mihai Gâdea s-a arătat revoltat de informația potrivit căreia insuccesul Laurei Bretan ar avea legătură cu faptul că aceasta a susţinut referendumul pentru familie, realizând un clip în acea perioadă. Din cauza nedreptății care i s-ar fi făcut tinerei, prezentatorul tv aproape că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, când concurenta de la Eurovision a intrat în direct, prin telefon.

"Mie îmi vine să plâng. Laura sunt foarte bucuros că eşti cu noi. Eu sunt afectat de faptul că ţie ţi s-a făcut o nedreptate. Când am auzit că vii la Eruovision, m-am gândit că există o şansă mare să câştigi. Ai ajuns în finala "America's Got Talent" unde este foarte complicat să ajungi. Ar fie existat o şansă reală ca România să caștige pentru prima dată Eurovision. Tu ai primit votul publicului, dar au fost nişte oameni din juriu care ţi le-au furat. Tu ai primit 12 puncte din partea publicului, iar contracandidata ta 3. Juriul ţi-a luat victoria şi i-a dat-o ei. Suspiciunea majoră fiind că tu ai fost în campania pentru familie. Nu e nimic mai dureros şi mai greu de iertat ca nedreptatea. Este ceva revoltător!", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea "Sinteza Zilei".

"Mie mi s-a frânt inima, când am auzit explicaţia că tu ai făcut un clip când a fost referendumul pentru familie şi că ar fi fost doi membri ai juriului care erau deranjaţi de acest lucru şi că acesta ar fi fost motivul", i-a mai spus Mihai Gâdea Laurei Bretan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel