Gâdea, în direct cu familia adoptivă a Sorinei: De ce ați făcut-o?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antena 3
Antena 3
Mihai Gâdea, aflat în studioul Antena 3, a intrat, în direct, la televiziunea din Craiova pentru a discuta cu familia adoptivă a Sorinei, soții Săcărin.

”Sorina nu a dat semne că vrea adopția. (...) Sorina a spus că vă urăște pentru că vreți să o luați de la familia din Baia de Aramă. De ce ați mers mai departe cu un copil care nu dorea să fie adoptat de dumneavoastră? Dacă nu a dat niciun semn că vă dorește ca părinți, nu cumva e o acțiune împotriva Sorinei? Nu e niciun semn că v-a dorit ca părinte!”, a întrebat Mihai Gâdea.

”Orice copil normal nu are cum să-și dorească să plece cu cineva pe care abia l-a întâlnit pentru că acel copil cunoaște un singur loc. Șansele sunt ca și un copil din centrul de plasament să fi avut o reticență în a pleca. Nu a fost pregătit pentru adopție, ci împotriva adopției. Avem dovezi de la comportamentul copilului până la comportamentul acestei familii", a replicat mama adoptivă a Sorinei.

”Acest copil a refuzat adopția. (...) Nimeni nu are nimic cu ideea că vreți să adoptați un copil, dar există niște întrebări despre cum s-a făcut adopția. Aici nu e vorba că are cineva ceva împotriva voastră. Sunt aici niște întrebări care nu au răspuns acum în acest caz”, a mai spus jurnalistul.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

Fetiţa a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!". Şi vecinii au fost revoltaţi de această situaţie.

Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel