Gâdea, către un primar: Vă dați sau nu DEMISIA?! OPRIȚI-L!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Într-un dialog cu primarul Adrian Ungureanu, Mihai Gâdea nu a mai suportat ceea ce reprezentantul autorităților locale a spus privitor la niște înregistrări în care își înjosea electoratul. În cele ce urmează, vă prezentăm schimbul de replici dintre ei:

Mihai Gâdea: „Toți greșim, toți vorbim în fel și chip în diferite împrejurări. Înțeleg că erau niște conversații private cu acest domn care ulterior s-a întors împotriva dumneavoastră. Ori, dumneavoastră ați vorbit despre mamele și bunicile și despre preotul de acolo. Domnule primar, haideți să o scurtăm, vă dați sau nu demisia?“

Primar:  „Dacă eu am încălcat legea, vorbind în casa mea, eu trebuie să îmi dau demisia?“

Mihai Gâdea: „Dumneavoastră dacă ați încălcat legea, este altcineva care să se pronunțe. Dumneavoastră încălcați altceva mai grav. Ascultați-mă ce vă spun! Ați încălcat ceva ce ar trebui să fie sacru pentru orice om și mai ales dacă acel om ar trebui să fie alesul celor din localitatea dumneavoastră.“

Primar: „Eu nu am încălcat nimic!“

Mihai Gâdea: „Dumneavoastră aveți niște probleme majore“

Primar: „Domnule Gâdea...“

Mihai Gâdea: „Domnule primar, eu nu ridic tonul. Opriți-l. Eu nu vă permit să ridicați tonul. Dumneavoastră aveți un vocabular de birjar. Dumneavoastră sunteți un om complet needucat. Aveți niște probleme majore, dar cea mai mare problemă este legată de ceva ce este sfânt. Dumneavoastră nu aveți voie să spuneți despre alegătorii din localitatea dumneavoastră că trebuie să vă facă ce ați spus că trebuie să vă facă, că îmi e și rușine. Nu aveți acest drept. Punct.

Singurul lucru pe care îl puteți face e să vă cereți iertare și să vă dați demisia. Vă dați sau nu demisia?“

Primar: „Eu îmi dau demisia dacă sunt un incompetent, dacă nu sunt valoros și dacă nu am făcut ceva pentru comunitatea mea, nu îmi dau demisia că mă faceți dumneavoastră pe mine birjar, că așa vreți dumneavoastră, îmi pare rău.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel