Gâdea a plătit-o aproape un an pe Narcisa Iorga
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Jurnalistul Victor Ciutacu scrie pe blogul său un text memorabil, reluând un titlu al lui CT Popescu, ”Moarte și muie”, cu adăugirea ”prin poșta electronică”. În textul în care îi critică pe Narcisa Iorga și Gelu Marian, Ciutacu a făcut o paranteză pentru a aminti faptul că Mihai Gâdea ”i-a dat cândva o pâine” actualei inchizitoare de la CNA. Fraza nu este o simplă  figură de stil.

Mihai Gâdea a realizat o emisiune pentru Realitatea TV, în perioada în care postul aparținea lui Silviu Prigoană. La vremea respectivă, producătoarea lui Gâdea era chiar Narcisa Iorga.

În noiembrie 2003, când Prigoană i-a vândut televiziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu, șeful postului, a fost pentru o perioadă, Dan Andronic. Acesta a vrut să scape de Iorga și nu a mai plătit-o. Cu toate acestea Mihai Gâdea a dorit ca ea să rămână producătoarea sa și a plătit-o din bugetul emisiunii, aproape un an.

”Disperaţi să închidă Antena 3, Narcisa (căreia Gâdea i-a dat cândva o pâine) şi Gelu pişă ochii că-s ameninţaţi cu moartea pe mail şi că procuratura nu vrea să-l ia pe Badea de acasă fiindcă a dat adresa de e-mail (publică, prin lege) şi poza femeii (demnitar în funcţie al statului) pe blog şi pe post. Oamenii ăştia doi au fost cândva ziarişti cu simpatii politice. Azi sunt nişte politruci de doi bani. Dacă penibilitatea ar fi fost letală, îşi făceau demult neamurile poze cu ei la prima deshumare.”, a scris Ciutacu pe blog.

Citește și:

CNA a amânat din nou decizia de sancţionare a postului Antena 3

Narcisa Iorga: Îl bat pe ăla de îl cac!

Badea: sunt convins că PDL va vota închiderea Antenei 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel