Gaddafi avertizează că va curăța casă cu casă „de șobolanii care instigă la revoluție”. Tot mai multe persoane își părăsesc casele de frica unui eventual război
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
discurs gaddafi
discurs gaddafi

„Sunt liderul revoluției, nu am de ce să îmi dau demisia și prefer să mor ca martir”, a declarat Muamar el Gaddafi. Liderul libian a afirmat că și-ar da demisia, dar nu are nicio funcție din care să o facă. Vorbind despre sine la persoana a treia, a afirmat că „Gaddafi este liderul revoluției și asta înseamnă că sacrificiu până la sfârșit”.

Discursul pe care Gaddafi l-a avut la televizor și care a durat mai mult de o oră, a fost transmis din mijlocul ruinelor unei case din Tripoli bombardată de americani în 1986 și care a fost transformată într-un fel de muzeu pe care regimul o numește „Casa Rezistenței”. Într-un discurs ținut cu pasiune, Gaddafi a afirmat că țara sa vrea să fie în continuare liderul toate continentelor și a reamintit că dacă înainte era confundată cu Libanul, acum toată lumea se referă la Libia ca țara lui Gaddafi și a revoluției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel