Gabriela Ruse: Nu o cunosc pe Krejcikova, dar vreau să profit de şansa mea la BRD Bucharest Open
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Jucătoarea română Gabriela Ruse (176 WTA) a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu o cunoaşte foarte bine pe adversara sa, Barbora Krejcikova din Cehia (118 WTA), dar a precizat că va da totul pentru a profita de şansa pe care o are la turneul de tenis BRD Bucharest Open (WTA).

"Sunt foarte bucuroasă să fiu aici, mulţumesc organizatorilor pentru wild card-ul primit. Nu o cunosc foarte bine pe adversara din primul tur, Barbora Krejcikova, dar ştiu că a câştigat foarte multe turnee la juniori. Mă aştept la un meci foarte greu. Dar anul acesta am avut ocazia să joc cu mai multe jucătoare de top şi m-am obişnuit. Aştept să urc şi să înving jucătoare din ce în ce mai bune. Nu am mai jucat împotriva Barborei. O voi studia zilele astea. Dar eu oricum voi încerca să dau tot ce pot şi să fructific şansa care mi s-a oferit", a spus Ruse.

"Mă bucur că nu am picat cu o româncă. E foarte greu să joci împotriva unei jucătoare române aici, din toate punctele de vedere. Şi sentimental, suntem prietene, ne cunoaştem de atâta timp. Îmi pare rău că Jaqueline a picat cu Sorana, dar suntem foarte multe pe tablou şi e imposibil ca la un moment dat să nu ne întâlnim", a adăugat Gabriela Ruse.

Elena Gabriela Ruse, numărul 176 mondial, o va întâlni în primul tur pe Barbora Krejcikova (118 WTA), din Cehia, conform tragerii la sorţi efectuate sâmbătă.

Jucătoare din 29 de ţări participă la ediţia 2019 a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit în perioada 13-21 iulie de Arenele BNR din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel