Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Gabriela Firea
foto: Facebook, Gabriela Firea
Gabriela Firea a fost nașă de botez pentru nepotul lui Anghel Iordănescu.

Recent, fiul lui Anghel Iordănescu și-a creștinat fiica, pe micuța Zenaida, iar nași de botez au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. În mediul online, au apărut deja mai multe imagini de la evenimentul desfășurat în Timișoara. Inclusiv nașa, Gabriela Firea, a anunțat evenimentul pe o rețea de socializare.

“Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa!" - Sfântul Efrem SirulZenaida, azi ai intrat în rândul crestinilor Sā-ti fie viata binecuvântatā, sā umpli sufletul de bucurie pārintilor Oana si Andrei, bunicilor marterni Liliana si Marius, precum si celor paterni Valeria si Anghel Îngerul pāzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez sā te protejeze întreaga viata!" a scris Firea pe profilul personal de Facebook.

                                                               

Primarul oraşului Voluntari este prieten bun cu Anghel Iordănescu, fiind foști colegi de partid în PSD. Anghel Iordănescu și soția lui, Valeria, au împreună patru copii. Edward, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit cu Arabella și au împreună doi băieți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel