Gabriela Firea, șantajată, avertisment: Nu mai cedez. Acum sunt mici - VIDEO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Gabriela Firea le transmite public un mesaj celor care o șantajează. 

”Să nu-și facă nimeni grijă că se întâmplă ceva necurat cum, din păcate, s-a întâmplat de multe ori, fără ca nimeni să plătească în cazul regiilor și administraților. (...) Au fost oameni care au înțeles că nu avem motive legale pentru a acorda fiecărui angajat 20.000 de euro plăți compensatorii, pentru că noi nu facem disponibilizări colective. Noi angajăm, în aceeași clipă, pe contracte cu perioadă nelimitată. De ce să plătim salarii compensatorii și a doua zi să se angajeze la companie?

Nu e normal să masacrăm bugetul Capitalei, plătind la două-trei mii de angajați, nemeritat, salarii compensatorii, că asta este miza, v-o spun direct, ca să înțelegeți. Nu voi ceda acestui șantaj, sunt primar general ales de cetățeni și respect legea. Sunt instituții ale statului care veghează asupra respectării legii. Nu se face dreptate cu șantaj și nici administrație cu presiuni. Celor care m-au anunțat că nu vor vota proiecte, fiindcă sunt influențați politic și financiar, le transmit un singur lucru: eu îmi fac datoria de primar, vin cu proiecte bune pentru bucureșteni, dvs. le votați sau nu le votați, dar eu îmi fac datoria cu cinste. 

Mize mici politice, meschine, jocuri de culise financiare și șantaj ”dați-mi aia sau dacă, nu, nu mai votez” eu nu mai cedez din ziua de azi, azi se va face lumină, cine votează pentru bucureșteni sau cine știu deja că au practicat la adresa mea un șantaj și eu nu cedez, ei se știu care. Toți cei care nu sunt vizați, să nu analizați foarte mult, pentru că nu vă privește. 

Cei care mi-au transmis aceste mesaje de șantaj, să nu-i sacrificați pe bucureșteni pentru niște politicieni care au fost cândva mari și care nu mai sunt” a spus Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, în ședința CGMB de astăzi. 

Vezi în ultimele 3 minute ale filmării: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel