Gabriela Firea, reacție după incidentul dintre Nicușor Dan și Bădulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gabriela Firea a comentat incidentul dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan, când Bădulescu s-a dus la o conferință a actualului candidat.

„Știți că sunt un om mai mult decât blând până la momentul în care sunt agresată atât eu, cât și în special cetățenii. (...) De ce s-a întâmplat patru ani în Consiliul General nu a fost nimeni deranjat. Cei care ne-au pus acum la zid pentru ce s-a întâmplat nu au spus nimic când noi eram agresați în Consiliul General, pe holurile Primăriei și oriunde mă duceam.

Am fost să îmi prezint bilanțul pe un an, au venit după mine. M-am dus să îmi prezint bilanțul pe doi ani, au venit după mine cu agresiuni, vorbe urâte, trompete, ridiculizări. Nimeni nu a spus nimic. 

Nu e vorba că ne-am revanșat, dar spun că patru ani cei care ne-au înfierat erau foarte fericiți de ce ni se întâmplă nouă. Cu o zi înainte de momentul respectiv presa ne-a solicitat să dăm un punct de vedere pentru obiectivele de infrastructură și ne-a anunțat că e respectiva conferință de presă. (...) Domnul viceprimar s-a dus cu responsabilii în teren. La Prelungirea Ghencea e un proiect așteptat de 20 de ani de cetățenii din zonă pe care doar noi l-am început nu ceilalți care au fost înaintea noastră.

S-a dus (n.r. - Bădulescu) doar pentru a da punctul nostru de vedere tehnic pentru acele acuzații nefondate”, a precizat Gabriela Firea, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel