Data publicării:

Gabriela Firea: Nu am văzut atâta răutate şi ură!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Gabriela Firea reacţionează după ce inaugurarea noului spital de copii din Bucureşti a stârnit şi o serie de reacţii şi comentarii negative. 

La o zi după momentul inaugurării noului spital de copii "Victor Gomoiu" din Capitală, primarul general, Gabriela Firea, vine cu o reacţie menită să-i lămurească şi pe cei care au găsit de cuviinţă să caute nod în papură şi să încerce să găsească lucruri negative şi în cazul acestui eveniment. 

"Nu am văzut atâta răutate şi ură! Atâta dezinformare şi efort de a minimaliza un efort evident şi o realizare pentru sănătatea copiilor. Ieri am inaugurat Spitalul de copii Victor Gomoiu. Corul de denigrare al USR şi jurnalistii afiliaţi au început să cânte aria propriei neputinţe şi să împroaşte cu noroi in proiect: că am mai inaugurat o dată spitalul, că spitalul e gol, nefiind trataţi copii, că nu se ştie când vor fi inaugurate secţiile etc. Ar trebui nici sa nu îi mai luăm în seamă pe aceşti gropari ai Capitalei. Din respect pentru cetăţeni, însă, aducem toate lămuririle", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

[citeste si]

Toate secțiile și compartimentele din vechiul spital au fost mutate în noua clădire

"În ceea ce privește inagurarea noului spital pentru copii "Dr. Victor Gomoiu" reiterăm faptul că, potrivit informațiilor oferite de Primarul General, Gabriela Firea, în cadrul declarației de presă, precum și potrivit datelor oferite de Direcția de Presă în comunicatul posteveniment, toate secțiile și compartimentele din vechiul spital au fost mutate în noua clădire, sunt dotate cu aparatură de ultimă generație și sunt funcționale incă din data de 23 aprilie a acestui an: secția clinică de pediatrie, secția clinică neurologie, gastroenterologie, pneumologie, alergologie, ORL, cardiologie pediatrică, recuperare.

Așa cum reiese foarte clar din declarația Primarul General secțiile noi vor funcționa, conform procedurilor legale, după ocuparea prin concurs a posturilor pentru personalul medical din aceste secții și după completarea aparaturii medicale necesare, proceduri care se află deja în derulare.

Până la această data, 45 de operații și 657 de internări au fost realizate în noua clădire a Spitalului Dr. Gomoiu, inaugurată ieri, în care lucrează 253 de cadre medicale", se arată în mesajul transmis de către primarul general al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel