Data actualizării:
Data publicării:

Gabriela Firea: Din ianuarie a început o campanie furibundă împotriva mea

Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Invitată la emisiunea Subiectiv, la Antena 3, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre campania de denigrare împotriva sa.

Invitată la emisiunea Subiectiv, la Antena 3, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre campania de denigrare împotriva sa:

„Mi-ar fi plăcut să particip la o campanie în care să vorbim cu toții despre ceea ce am făcut și despre ceea ce vrem să facem în continuare.  Întreaga campanie este focusată doar în capitală, ca și cum celelalte orașe nu ar fi importante.

Cel mai important pare acum cucerirea capitalei și se vorbește foarte puțin despre oameni, cel puțin din partea celorlalți candidați. Repet, aș fi vrut să vorbim despre spitalul Metropolitan, despre pasajele care trebuie să fie construite, despre traficul din capitală, soluții imediate și soluții care necesită o perioadă mai lungă de implementare.

Din păcate, în afară de atacuri la adresa mea, la adresa familiei mele, la adresa colegilor mei, cele mai multe pur si simplu nefondate și care nu au la bază absolut nimic real. Este mare dezamăgire pentru că, eu sunt convinsă că în urma acestei campanii, cetățenii nu vor rămâne cu nimic, nimic bun despre București pentru că în campanie nu s-a făcut altceva decât eu să fiu atacată, suburban, și eu să fiu nevoită să ies să răspund să mă apăr. Nu a mai fost timp, nu a mai fost loc în care să putem să vorbim deschis despre problemele capitalei.

Eu sunt și la originea ploii atunci când este torențială, eu sunt și la originea soarelui atunci când este arșiță și în general, când zăpada este până la genunchi în București, tot eu sunt la origine.

Din ianuarie a început o campanie furibundă împotriva mea. Ieșeau câte doi miniștri în fiecare seară, la televiziuni, să mă atace, să mă ponegrească, să spună  tot felul de neadevăruri despre activitatea mea de la primărie și despre ceea ce se întâmplă în București. Sunt veniți de prin țară de câteva luni și ne dădeau lecții, cu traficul, cu poluarea, cu CET-urile, ei, repet, veniți de câteva luni în București și conducând înainte niște orașe sau nimic. Oameni care nu au condus nimic în viața lor, doar au distrus, ne dădeau lecții.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel