Gabriela Firea, despre demisia lui Ponta. "Am reparat nedreptăți sociale"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
agerpres_6914033
agerpres_6914033

Gabriela Firea a semnalat faptul că Antonescu nu are dreptate atunci când spune că plecarea miniștrilor PNL din guvern impune demisia lui Victor Ponta.

"Ideea lansată săptămâna trecută de președintele liberal Crin Antonescu, potrivit căreia dacă PNL părăsește guvernul premierul ar fi obligat să demisioneze și să vină în fața Parlamentului cu o nouă formulă, presupunând ca va obține o nouă nominalizare din partea președintelui, nu este originală", a spus Gabriela Firea.

Senatorul PSD a făcut referire la momentul din 2007 când s-a rupt Alianța D.A. Atunci, Băsescu cerea ca noul guvern Tăriceanu să nu fie votat. Practic, Antonescu spune acum aceleași lucruri pe care le zicea șeful statului.

“Traian Băsescu susținea atunci aceleași lucruri pe care le zice acum Antonescu despre un eventual nou guvern Ponta: că e ilegitim, că nu se mai respectă voința electoratului, că premierul a fost al alianței și nu al unui partid, că e necesar să se facă alegeri anticipate”, a continuat Gabriela Firea.

Guvernarea trebui să meargă mai departe

"De asemenea, aceasta a mai punctat faptul că guvernarea trebuie să meargă mai departe, cu sau fără liberali. Senatorul PSD a adus în discuție și rezultatele economice remarcabile pe care le are guvernul Ponta.

Am mărit de aproape patru ori gradul de absorbție a fondurilor europene, acesta ajungând în prezent la 34%, inclusiv prin deblocarea tuturor programelor oprite din cauza corupției PDL. Am reparat nedreptăți sociale. Am crescut pensiile, prima dată după mulți ani, și am dat bugetarilor banii înapoi", a concluzionat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel