Gabriela Firea: "Sinistrul Sănătăţii" Vlad Voiculescu trebuie să plece
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Facebook Gabriela Firea
Foto: Facebook Gabriela Firea
Senatorul PSD Gabriela Firea spune că e momentul ca Vlad Voiculescu să plece de la Ministerul Sănătăţii. 

Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII” Vlad Voiculescu TREBUIE să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății.

Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de noi, pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui SINISTRU AL SĂNĂTĂȚII. Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!PSD București denunță categoric tupeul cinic al lui Barna care declamă sfidător că Voiculescu 'nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem' și cere parlamentarilor PNL să nu uite că sunt în slujba oamenilor.

Altfel spus, USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel