Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu va fi un eșec. N-am venit aici să cântăm prohodul
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea a declarat, duminică la sediul PSD, că nu vrea să vorbească despre un eșec al partidului la alegeri. Primarul general al Capitalei a adăugat că social-democrații nu au venit „să cânte prohodul” în această seară.

„Insist că nu va fi un eșec. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Nu am venit aici nici să cântăm prohodul și nici să facem calcule ce se întâmplă de mâine. Ar fi corect să avem declarații de presă la finalul numărării tuturor voturilor. N-aș vrea să vorbim despre un eșec. Cu siguranță că am speranțe foarte mari că vom câștiga sau, Doamne ferește, dacă vom pierde, scorul va fi foarte bun pentru PSD și candidatul nostru”, a declarat Gabriela Firea, duminică seara, la sediul PSD din Kiseleff, transmite Mediafax.

Întrebată ce procent trebuie să obțină Viorica Dăncilă la alegeri ca să nu fie un eșec pentru PSD, primarul general al Capitalei a răspuns: „Cred că va obține un scor bun. Mai mare decât a fost la europarlamentare și în turul întâi. Eu vă înțeleg dorința de a afla mai multe informații, dar eu vă spun sincer că este normal să așteptăm rezultatul oficial de la BEC.

Chestionată dacă trei milioane de voturi sunt un câștig pentru PSD, Gabriela Firea a spus că: „Orice vot este important și mulțumim tuturor care au fost astăzi la vot și tuturor celor care au votat și nu îi vom dezamăgi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel