Gabriel Liiceanu, carte cu dedicație către IPS Daniel. Vezi ce i-a scris
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Gabriel Liiceanu i-a trimis Patriarhului Daniel cel mai recent volum al său, intitulat "Fie-vă milă de noi! şi alte texte civile", cu o dedicaţie-autograf.  Directorul Editurii Humanitas face referire la "târârea" Bisericii Ortodoxe Române în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Cartea "Fie-vă milă de noi! şi alte texte civile", apărută recent la editura Humanitas, i-a fost trimisă de către Gabriel Liiceanu, joi, Patriarhului Daniel, potrivit unei informaţii postate pe una dintre paginile oficiale de Facebook ale editurii.

Pe Facebook-ul editurii  a fost postată şi o imagine cu dedicaţia-autograf pe care Gabriel Liiceanu i-a trimis-o Patriarhului Daniel: "Preafericitului Părinte Daniel, Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, şi tuturor preoţilor care, în aceste zile, consideră ruşinoasă şi nu acceptă târârea Bisericii noastre în alegerile prezidenţiale".

Citește și: Patriarhie: Părintele Arsenie Boca nu avea ce căuta în campania lui Victor Ponta

Cartea "Fie-vă milă de noi! şi alte texte civile" cuprinde texte care au fost scrise de pe poziţia unui membru al "societăţii civile" în perioadele în care "febra organismului social a atins în ţara noastră grade paroxistice", potrivit descrierii volumului de pe site-ul Humanitas.

Citește și: Patriarhie: Preoţii implicați în campania electorală vor fi cercetați de instanţele bisericeşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel