Gabriel Grecu, din nou, director al SNR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
radiocomunicatii
radiocomunicatii

Gabriel Grecu, fost director al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR) până în 2009, a fost numit, marți, director al companiei de către Consiliul de Administraţie al principalului furnizor de servicii de radiocomunicații din România.

"SNR are nou nou director general, domnul Gabriel Grecu. Acesta a mai deţinut funcţia de director general al Societăţii în anul 2009", se arată într-un comunicat al companiei, informează Mediafax.

Gabriel Grecu l-a înlocuit la conducerea SNR pe Cristian Niţu, care a fost numit în funcție sub guvernarea PDL în septembrie 2010 și care avea mandat până în 2014.

Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, declara la sfârşitul lunii mai că SNR mai are bani pentru funcţionare până în luna august, dacă nu va intra într-un proces de restructurare.

În 2010, SNR a înregistrat o cifră de afaceri de la 338,31 milioane de lei, iar pierderile au crescut de peste trei ori, la 43,36 milioane de lei. Potrivit datelor Ministerului Finanțelor, compania avea un număr mediu de angajați de 1915 persoane.

SNR este principalul furnizor de servicii de radiocomunicaţii din România. Sub brandul Radiocom, compania asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, reţelele de telefonie mobilă, transfer de date şi Internet pentru aproape toți operatorii de telecomunicații din România, dar si pentru bănci, instituții financiare sau companii multinaționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel