Gabriel Cotabiță s-a trezit din comă. Radu Buzăianu, cuvinte emoționante - EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
În urmă cu trei săptămâni, Gabriel Cotabiță a făcut un stop cardio-respirator, iar de atunci stă pe un pat de spital, iar familia, prietenii și oamenii care l-au cunoscut doar prin melodiile sale se roagă pentru sănătatea lui.

De curând, ca prin minune, Gabriel Cotabiță a deschis ochii și, conștient, a spus câteva cuvinte, readucând speranța în inima fetelor și a mamei sale.

Radu Buzăianu, jurnalistul care i-a luat un interviu artistului chiar cu o oră înainte ca acesta să ajungă în spital, a spus, contactat de DC News că așteaptă să îl reîntâlnească pentru a trage concluziile după această perioadă grea.

(w670)

"Lucrurile se întâmplă pentru ca să ne spună ceva. Eu mă așteptăm să-și revină și mă aștept să ne întâlnim din nou să tragem o concluzie comună despre ce s-a întâmplat. Nouă tuturor ce s-a întâmplat ne-a spus că trebuie să avem grijă de medici, dar și că acolo unde încep să ridice din umeri, dacă ne rugăm uneori intervine Dumnezeu", a spus Radu Buzăianu pentru DC News.

"Eliza, Eliza, unde ești?"

În urmă cu câteva zile, cântărețul a dat primele semne că este conștient. Primele cuvinte pe care le-a spus au fost și cele care i-au făcut pe toți cei care se aflau acolo să plângă de fericire.

"Eliza, Eliza, unde ești?", au fost cuvintele pe care le-a spus artistul în momentul în care și-a revenit, pentru câteva minute, solicitând astfel să își vadă fiica de care este atât de atașat. Apoi, șocându-i și mai tare pe cei din prajma lui, cântărețul, cu greu, a mai spus că are dureri. "Mă doare rău, mă doare", a mai spus el, fără să răspundă însă și la întrebările cu privire la ce anume îl durea.

Pasaje din interviul pe care Gabriel Cotabiță i l-a acordat lui Radu Buzăianu

Gabriel Cotabiţă i-a acordat lui Radu Buzăianu - pentru Revista Ok Magazine - un amplu interviu înainte de a ajunge în stare gravă la spital. Răspunsurile marelui artist au fost legate de întrebarea: "De ce iubim femeile?".

Radu Buzăianu: Ai gusturi bune la femei?

Nu e vorba de gusturile mele. Ele se schimbă cu perioada. În copilărie eram disperat după Raquel Welch. Personal nu mi-a plăcut niciodată idolul anilor 60, Brigitte Bardot. În schimb, am fost fascinat de Catherine Deneuve. Apoi începi să afli. Poate şi pentru că uitându-te la o fotografie ne place să construim proiecţii. Nenorocirea cea mai mare intervine când ajungem să le cunoaştem.

Radu Buzăianu: Se demitizează.

Nu. Dar nu renunţăm la dorinţa de a ne realiza proiecţia. Nu te mai uita la femei pe stradă, Radule! (râde)

Radu Buzăianu: Ca vremurile, au trecut pe lângă noi, doi oameni în vârstă ţinându-se de mână. Spre 80 de ani. Ai în minte deznodământul acesta?

Nu mă gândesc la chestia asta. Am avut teama asta a singurătăţii. Că de fapt asta e întrebarea ta. Am avut-o acum vreo 20 de ani când am terminat albumul "Prizonier". Am avut acolo un text senzaţional la un cântec fantastic, care se numeşte " un simplu trecător". Era o poveste fantastică, pe care am văzut-o cu ochii mei. Era vorba despre singurătate. Mă uitam pe o fereastră şi vedeam pe o bancă un bătrân, stând lângă porumbei. Un bătrân pe care părea că viaţa l-a tot lovit. Ca pe cel pe care l-am văzut trecând mai devreme. Arunca firimituri la porumbei. La un moment dat a venit către el o bătrânică, l-a luat de braţ şi au plecat împreună. Sigur, e frumos. Dar avem un banc celebru. Cu omul pe patul de moarte, stând înconjurat de soţie şi toată familia şi puţin încurcăt că deşi are cine să-i aducă un pahar cu apă, totuşi nu-i este sete. Eu am rezolvat problema singurătăţii.

Radu Buzăianu: Iei în calcul şi finalul acesta. Cu tine trăind singur bătrâneţea.

Da. Îl iau în calcul ca pe un mod de a trăi.

VEZI ȘI: Gabriel Cotabiță, INTERVIU înainte de a ajunge la spital. Radu Buzăianu, dezvăluiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel