Gabriel Cotabiță, INTERVIU înainte de a ajunge la spital. Radu Buzăianu, dezvăluiri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Jurnalistul Radu Buzăianu i-a luat chiar astăzi un interviu lui Gabriel Cotabiță, cu puțin timp înainte ca artistul să facă un stop cardio-respirator.

Ziaristul a fost uimit să afle ce-a pățit celebrul cântăreț pentru că doar cu câteva zeci de minute înainte, cei doi au vorbit, la o cafea, despre iubire. Radu Buzăianu a povestit că Gabriel Cotabiță părea un om fericit și plin de viață și nimic nu prevestea ce avea să urmeze.

"În timp ce veneam către emisiunea dumneavoastră, am aflat ce s-a întâmplat cu Gabriel Cotabiță. Eram la volan, am rămas perplex când am auzit. Nu am mai trăit așa ceva. Sper să-și revină. M-am întâlnit cu Gabriel Cotabiță pentru a face un interviu pentru Revista OK!. Subiectul era "De ce iubim femeile?". Am stat de vorbă cu el la o cafea, pe la Piața Amzei, timp de o oră. Se simțea foarte bine. Mi-a spus că merge la sală. Avea un aer destins. Chiar nimic nu anticipa deznodământul pe care îl vedem în aceste momente", a spus Radu Buzăianu la România TV.

VEZI ȘI: Gabriel Cotabiță, interviu: Am avut teama asta a singurătăţii

"Când am discutat despre prezent, Gabriel Cotabiță mi-a zis că este foarte bine și că se bucură de viață. Era un om implicat. Mi-e foarte greu să îmi adun cuvintele în acest context. Pentru mine... a fost bulversant. Am stat de vorbă mai bine de o oră. Era foarte bine. Nu mă așteptam la așa ceva. Faptul că eu, pentru poate cea mai bine vândută revistă din România, m-am întâlnit cu el, arată că nu face parte dintr-o generație uitată, ba dimpotrivă! Am vorbit despre dragoste. La un moment dat, în timpul interviului, au trecut doi oameni în vârstă pe lângă noi. De aici s-a născut o întrebare. L-am întrebat dacă vede deznodământul acesta? Vizam relația celor doi care se plimbau împreună. Mi-a răspuns cu o anecdotă. O viață întreagă ți se spune că pe patul de moarte trebuie să îți aducă cineva un pahar de apă și trebuie să există acea persoană. El s-a referit la anecdota în care un om înconjurat de familie, de soție și de copii, era bulversat, pe patul de moarte, că nu îi era sete", a zis Radu Buzăianu.

"Am vorbit cu Cotabiță și despre vremea care trece. Mi-a spus un lucru care mi se pare foarte important de menționat: nu este important că trece vremea, ci cum trece vremea. Nu avea niciun regret. Era foarte fericit la momentul la care am vorbit", a mai spus ziaristul de la Revista OK.

"Tot spre Dumnezeu ne îndreptăm în aceste momente. Îi invit pe oameni să spună o rugăciune pentru el. Gabriel Cotabiță este un om foarte bun. Merită să continue și cred că va continua. Cred că este doar un impas", a conchis jurnalistul.

VEZI ȘI: Gabriel Cotabiță, în stare de inconștiență. A fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel