Furtună. Tudose: Dacă după 24 de ore, lucrurile stau la fel, avem o problemă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Tudose s-a arătat nemulțumit cu privire la modul în care echipele companiei de electricitate Enel au reacționat în ceea ce privește restabilirea alimentării cu energie a localităților afectate de furtuna de duminică seara.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, luni seara, Mihai Tudose a precizat: "Dacă după 24 de ore, lucrurile stau încă în halul acesta, eu cred că avem o problemă gravă."

Premierul României a spus că se află în continuare la Timişoara. "Este dezastru încă", a subliniat acesta. 

"Nu i-am solicitat domnului Robu nimic special, decât ca până mâine să facă inventarul tuturor pagubelor şi în special la cele de utilitate publică. Alt dialog cu domnia sa, nu-şi are rostul. Nu vrei să te ocupi de curtea ta şi să vorbim despre vinovăţii după ce terminăm ce avem de făcut? Nouă ne arde casa şi lui nu-i place culoarea de la maşina de pompieri. Dacă tot nu are ocupaţie, să explice de ce a căzut chestia aia care e proaspăt făcută, cu autorizaţie de la primărie.

De asemenea, a spus că, după furtună, oamenii, încercând să repare acoperişuri, s-au accidentat. Mihai Tudose a precizat că va pleca din zonă când autoritățile locale vor finaliza dosarele de evaluare a pagubelor care vor sta la baza întocmirii hotărârilor de Guvern prin care se va acorda prima tranșă de ajutoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel