Furtună în Constanța, la o zi după ce ÎPS Teodosie s-a rugat în genunchi să plouă. Reacția ÎPS Teodosie după valul de ironii apărute pe internet
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
IPS Teodosie, împreună cu un sobor de preoți, rugăciuni pentru ploaie pe un câmp din Constanța / Captură Video Arhiepiscopia Tomisului Facebook
IPS Teodosie, împreună cu un sobor de preoți, rugăciuni pentru ploaie pe un câmp din Constanța / Captură Video Arhiepiscopia Tomisului Facebook
La doar o zi după ce Înalt Preasfinţitul Teodosie s-a rugat pentru ploaie la Constanţa, o furtună extrem de puternică a făcut prăpăd în judeţ. Arhiepiscopul Tomisului spune că Dumnezeu a ascultat rugăciunile, care vor continua şi în zilele următoare.

După rugăciunile făcute de Arhiepiscopului Tomisului şi după ploaia puternică, au apărut controverse în mediul online.

Pe reţelele de socializate, internauţii au chiar și schimburi de replici. În timp ce unii susţineau că ploaia a venit datorită rugăciunii, alţii se amuzau pe acest subiect.

Mai mult decât atât, a fost făcută şi o postare însoţită de o poză, care demonstra faptul că în oraş chiar a venit ploaia.

"Nu doar eu fac aceste rugăciuni. Chiar Patriarhia îndeamnă să facem aceste rugăciuni şi fac şi alţii. Toţi ierarhii şi preoţii facem aceste rugăciuni. Pentru cei nu înţeleg sau iau în derâdere, atât le spun. Dumnezeu există, este cea mai puternică realitate care există şi trebuie să ne ţinem de relaţia cu Dumnezeu, că noi aparţinem Lui Dumnezeu, suntem persoane de relaţie cu Dumnezeu.

Fără Dumnezeu, personalitatea noastră diminuează şi noi înşine ne îndreptăm spre dezastru, cum au fost atâtea dezastre şi prin rugăciuni s-au produs atâtea întoarceri ale Lui Dumnezeu, cu dragoste faţă de noi şi ne-a miluit şi izbăvit de multe necazuri. Dumnezeu să îi mângâie pe toţi, să le dea cunoştinţă, ca toţi să se bucure", a spus ÎPS Teodosie, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel