Furtuna Bella face RAVAGII în Marea Britanie. Mii de persoane au fost evacuate
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Furtuna Bella face ravagii în Marea Britanii și aduce rafale de vânt de peste 100 de kilometri pe oră.

Ploile abundente au provocat deja inundații în Bedfordshire și Northamptonshire în perioada de Crăciun. Acestea sunt cauzate de furtuna Bella. Locuitorii din 1.300 de case de pe râul Great Ouse din Bedfordshire au fost sfătuiți să se mute după nivelurile crescute din ziua de Crăciun.

Avertismente severe de inundații rămân în vigoare în Northamptonshire pentru râul Nene, la Billing Aquadrome. Acolo, mai mult de 1.000 de persoane au fost evacuate în ziua de Crăciun din cauza inundațiilor. Alte 88 de avertismente de inundații au fost emise în Anglia, șase în Țara Galilor și 12 în Scoția.

Autoritățile au furnizat saci de nisip


Totodată, în Cirencester, Gloucestershire, oficialii consiliului au furnizat saci de nisip pentru cei cu risc de inundații din cauza ploilor abundente, după ce peste 70 de case au rămas fără curent electric în ziua de Crăciun, când a fost inundată o stație electrică. Avertismentele meteo pentru anumite zone din Țara Galilor și coasta de sud a Angliei spun că ar putea fi impuse restricții de călătorie, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel