Furt cu repetiţie. Un hoţ din Braşov a spart un restaurant de două ori într-o lună
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un hoţ din Braşov a reuşit 'performanţa' de a sparge un fast-food din zona Ghimbav, de două ori, în mai puţin de o lună.

După ce a încercat să fure banii din casa de marcat şi a eşuat, hoţul s-a întos la fast-food şi a furat un televizor. Povestea a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când proprietarul fast-food-ului din zona Ghimbav a descoperit că a fost atacat de hoţi, scrie observator.tv. 

Atunci, hoţul a spart o vitrină cu un bolovan, a ajuns în restaurant şi a încercat să spargă şi casa de marcat pentru a fura banii.

Din fericire, hoţul s-a speriat atunci când nu a reuşit să pună mâna pe bani şi a fugit.

Furt cu repetiţie 

La mai puţin de o lună de la primul atac, hoţul a revenit la fast-food, după ce şi-a amintit că poate fura un televizor pus pe perete. Cea de-a doua spargere a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului.

Pe imagini se vede cum hoţul sparge o uşă cu un bolovan, iar apoi intră în fast-food şi fură un televizor aflat pe perete.

După ce a reuşit să fure televizorul, hoţul, care purta cagulă, a fugit pe un câmp din apropierea restaurantului din Ghimbav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel