Fursecuri de casă. Rețeta veche și clasică. Gustul de altădată!
Fursecurile de casă, după rețeta veche și clasică, sunt cele mai gustoase. Îți aduc aminte de anii copilăriei, când mama ți le pregătea cu drag. Iată rețeta pe care o poți prepara și tu pentru cei mici, acum.
Ingrediente
5 ouă
5 ceşti de ulei
5 ceşti de zahăr
10 ceşti de făină
arome
Cum se prepară
Se freacă zahărul cu ouăle, se pune uleiul ca la maioneza, apoi făina, scrie alinacuisine.ro. Se pun cu linguriţa în tavă, se pune deasupra rahat, stafide sau nuci. Se dau la copt, apoi se pudrează.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol