Fursecuri cu ciocolată. Rețeta de post
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă ții post și ți-e poftă de ceva dulce, aceste fursecuri delicioase cu ciocolată te vor cuceri. Iată cum se prepară.

Ingrediente

 250 g făină
 1 linguriță praf de copt
 3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu
 jumătate de linguriță de sare
 100 g picături/fulgi de ciocolată
 60 g zahăr alb
 60 g zahăr brun
 120 ml ulei de măsline
 60 g apă

Cum se prepară

Într-un bol se adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și picăturile de ciocolată. Într-un bol separat se amestecă apa, uleiul și ambele tipuri de zahăr, potrivit retete.unica.ro. Se continuă amestecarea până ce obținem o pastă groasă. Ingredientele umede și cele uscate se amestecă bine. Amestecul obținut se acoperă cu folie alimentară și se dă la frigider timp de 12 – 24 de ore.

După trecerea timpului facem biluțe din aluat și le dăm la congelator timp de 10 minute. Biluțele de aluat se pun apoi pe o tavă de aragaz tapetată cu o foaie de copt. Fursecurile se coc timp de 12 – 14 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius.

Vezi și: Chec de post cu dulceață si cacao. Cea mai bună rețetă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel