Fundația lui Alexei Navalnîi, noi imagini cu palatul lui Vladimir Putin. "Pentru a risipi, în sfârșit, toate îndoielile" - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fundația lui Alexei Navalnîi, noi imagini cu palatul lui Vladimir Putin / Captură video Youtube
Fundația lui Alexei Navalnîi, noi imagini cu palatul lui Vladimir Putin / Captură video Youtube
Fundația lui Alexei Navalnîi a publicat o nouă investigație despre palatul lui Vladimir Putin.

Fundația lui Alexei Navalnîi a publicat a doua parte a anchetei privind palatul lui Vladimir Putin de la Marea Neagră. Postat pe YouTube în seara de 20 ianuarie, clipul a creat imediat rumoare, adunând în primele trei ore de la publicare aproape 2 milioane de vizualizări. 

Jurnaliștii Maria Pevcikh și Georgy Alburov au amintit că, după publicarea primei anchete privind palatul lui Putin, videoclipul a fost numit „desen animat” întrucât Navalnîi nu a arătat atunci și fotografii din interior. În noua anchetă se susține că fotografiile publicate sunt reale, și că sunt de la casa lui din Gelendjik.

„Acum un an, am lansat o anchetă privind palatul lui Putin - nu era doar o casă, ci un întreg regat, în valoare de 100 de miliarde de ruble (1,15 miliarde de euro n.r.). La acea vreme, propagandiștii de la TV încercau să convingă pe toată lumea că ancheta noastră a fost un fals și că aceste facilități prezidențiale de lux pur și simplu nu existau. În acest videoclip, arătăm fotografii reale ale palatului lui Putin pentru a risipi, în sfârșit, toate îndoielile ", se spune într-o descriere a filmului.

Jurnaliștii au precizat că fotografiile sunt mai vechi, dar nu au detaliat de către cine și când au fost făcute pozele. Citește continuarea pe Radio DC NEWS.

VEZI ȘI: Vladimir Putin și-a făcut PALAT pe țărmul Mării Negre. Fundația lui Navalnîi a făcut investigația / FOTO

Vladimir Putin are PALAT pe țărmul Mării Negre. FSB susține că îl apără de spionaj NATO

Anul trecut, Fundația lui Navalnîi, susținea că palatul lui Putin ar fi unul din cele mai mari și mai păzite obiecte din Rusia. Acesta se seamănă mai mult cu un oraș, de fapt. Cu un gard înalt, propriul port, pază, biserică și alte privilegii, unde oamenii simpli nu au voie să se plimbe. Autoritățile ruse au recunoscut faptul că păzesc acest loc. FSB, serviciul de informații interne al Rusiei, a arătat într-o declarație pentru trustul RBC că a stabilit interdicția No Fly Zone deasupra palatului de pe malul Mării Negre în iulie 2020 din cauza „activității intense de culegere de informații de către un număr de state vecine, inclusiv state NATO”, având ca țintă un post de control la frontieră al FSB, care a fost pus în funcțiune în octombrie 2020, scrie The Moscow Times. 

Despre restricția „No Fly Zone” a scris și Fundația lui Navalnîi, dar și despre faptul că în zonă nu ar putea ajunge nici navele maritime. Totuși, FSB a negat că în zona țărmului ar exista o restricție No Sail (interdicție de a naviga în apele din apropierea palatului). Putin a negat săptămâna aceasta că proprietatea de 1,35 miliarde de dolari îi aparține.  Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel