Fundaşul brazilian Dani Alves, arestat pentru viol. Xavi, antrenorul Barcelonei, în stare de şoc
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Xavi, antrenorul FC Barcelona, a anunţat că este în stare de şoc după vestea că Dani Alves, fostul său coleg şi elev, a fost arestat pentru viol. 

Xavi Hernandez, antrenorul echipei FC Barcelona, a declarat, sâmbătă, că este "în stare de şoc" după anunţul privind reţinerea fotbalistului brazilian Dani Alves, acuzat de o femeie de agresiune sexuală, informează AFP.

"Eu, la fel ca toată lumea, sunt surprins, blocat, sunt în stare de şoc, pentru că îl cunosc pe Dani", a declarat Xavi într-o conferinţă de presă sâmbătă, în ajunul meciului de campionat al echipei sale cu Getafe.

Fundaşul de 39 de ani, revenit la Barca în sezonul trecut după trecerea anterioară din perioada 2008-2016, a fost plasat în arest preventiv la Barcelona, vineri, pentru "agresiune sexuală", o acuzaţie care cuprinde şi violul în codul penal spaniol.

Conform unei surse apropiate dosarului, tânăra l-a acuzat pe internaţionalul brazilian de viol, acuzaţie susţinută vineri în faţa magistratului care a decis plasarea acestuia în arest preventiv.

"Este o problemă a justiţiei, iar justiţia îşi va urma cursul. Noi nu putem face nimic în plus. Dar în privinţa lui Dani, mă simt prost pentru el, sunt surprins, ţinând cont de cine este Dani şi cum se comporta când era alături de noi", a mai spus tehnicianul catalanilor.

Clubul mexican de fotbal de primă divizie Puman UNAM a anunţat, vineri, că i-a reziliat contractul fotbalistului brazilian Dani Alves ca urmare a acestei acuzaţii, afirmând că nu va tolera "niciun act al vreunui membru al echipei care să aducă atingere spiritului universitar şi valorilor sale".

Alves a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, scrie Agerpres.

Tânăra care îl acuză pe Alves a povestit totul 

Violul ar fi avut loc pe 30 decembrie, într-un club din Barcelona, în care fotbalistul chiar a confirmat că s-ar fi aflat. Conform tinerei care face acuzaţiile, Dani Alves a dus-o într-o toaletă din zona VIP, unde a lovit-o şi a violat-o. 

Victima a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Imediat după ce a reușit să iasă din baie, femeia a părăsit clubul plângând, moment în care niște angajați au observat și au întrebat-o ce s-a întâmplat, scrie Digisport.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel