Funar: Voi candida pentru șefia PRM. CV Tudor ar putea fi exclus din partid
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 Gheorghe Funar a declarat, vineri,  că filiala PRM Cluj şi mai multe filiale au anunţat că îl propun pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul Extraordinar care va avea loc, sâmbătă, la Alba Iulia. Despre excluderea lui din PRM, Funar spune  că acest lucru este nestatutar, dar la Congres se va discuta excluderea lui Vadim Tudor.

"Voi candida pentru că este nevoie de PRM, în condiţiile actuale, când Ungaria este aproape să ne ia Ardealul. Am aflat că C.V. Tudor m-ar fi exclus din partid, dar acest lucru nu este legal şi statutar, nu putea să mă excludă pentru că Biroul Permanent la care face dânsul referire, nu a avut loc. C.V. Tudor confundă PRM cu căţeii din curtea partidului sau din curtea sa personală, dar PRM nu este proprietatea sa, nu este marcă înregistrată la OSIM", a spus Funar pentru Mediafax.

 Potrivit acestuia, la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia se va pune în discuţie excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi i se va cere acestuia să renunţe la mandatul de europarlamentar.

 "Colegii au vrut mai demult să îl excludă, dar eu m-am opus pentru că este membru fondator al PRM şi preşedinte al partidului de 22 de ani", a spus Gheorghe Funar.

 Întrebat dacă va candida la Congres împotriva lui Corneliu Vadim Tudor pentru funcţia de preşedinte al partidului, Funar a susţinut că acesta nu va avea "curajul" să se prezinte la manifestare.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel