FUChSIADA, un nou concept de spectacol. Vino și tu!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
teatru
teatru
FUChSIADA este un spectacol "work in progress" imaginat și regizat de Anca Maria Colțeanu după scrierile lui URMUZ și produs de Asociația Montage, cu participarea actorilor: Adriana Titieni, Adelaida Zamfira, Flavia Hojda, Pavel Ulici, Răzvan Krem Alexe, Alexandru Buescu, Alexandru Sinca, Emilian Mârnea.

În zilele de 1 și 2 septembrie FUChSIADA își continuă călătoria cu 2 noi episoade în parcul Kiseleff, începând cu ora 16:00. În fiecare dintre aceste episoade are loc câte un atelier de creație unic și irepetabil, în care artiștii și spectatorii, în egală măsură construiesc personajele, decorurile și costumele, in atelierul de scenografie coordonat de artistul plastic Sofia Ovejan.

Aceste episoade, concepute ca momente de construcție a spectacolului împreună cu publicul, sunt filmate și integrate în spectacolul final ca momente de creație spontană, participativă și inspirată din universul urmuzian.

Următoarele 2 episoade vor avea loc in zilele de 6 și 7 septembrie, începând cu ora 16:00 la Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu și sunt dedicate momentelor de performance ale actorilor, precum și publicului care va participa la definitivarea decorurilor.

FUChSIADA este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și susținut de Muzeul Național al Literaturii Române, Muzeul Municipiului București, Casa Oamenilor de Știință și Compania Națională de Căi Ferate „CFR" - SA. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFC N nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel