Fructul oprit episodul 5: Traian Caragea trăiește? Imaginile care arată TOT video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fructul oprit, episodul 5 din sezonul 2, s-a terminat cu imagini șoc: Traian Caragea trăiește?  

Fructul oprit a surprins pe toată lumea, miercuri seară, cu episodul 5 care anunța, la final, un nou episod exploziv cu unul dintre cele mai iubite personaje despre care se știa că a murit - Traian Caragea. El apare în câteva secvențe în timp ce vorbește cu Ana, Sonia și Ioan. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat exact.

(w670)

(w670)

(w670)

Neînțelegerile din trecut s-au făcut simțite și în prezent și le-a făcut pe Roxana (Carmen Tănase) și Magda (Maia Morgenstern) să aibă o relație tensionată. De fiecare dată când a prins ocazia, Roxana i-a aruncat vorbe grele acesteia. "Ai distrus tot, case, familii, tot, tot!", i-a reproșat Roxana Magdei, de față cu Ioan și Ana. Discuția aprinsă l-a făcut pe Ioan să reacționeze și să ia măsuri împotriva Roxanei.

FRUCTUL OPRIT episod 5 sezon 2: A reapărut în viața fiului său după o lungă absență, motiv pentru care Magda a vrut să-i explice acestuia de ce nu a putut fi alături de el în acest timp. "V-am spus că de mică am apucat-o pe căi greșite din cauza sărăciei. Tu trebuie să știi adevărul despre mama ta, despre cine a fost mama ta, iar eu vreau să îți spun și după aia să hotărăști singur dacă vrei să te mai uiți în ochii mei. După ce te-am născut pe tine, părăsită de toată lumea ...", și-a început Magda mărturisirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Ioan (Vlad Gherman).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel