Data actualizării:
Data publicării:

Fructul care ne poate ajuta să eliminăm alcoolul din organism

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @irinafischer
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @irinafischer
Indiferent dacă am exagerat cu alcoolul sau doar descoperim că rezistența noastră nu este atât de mare pe cât ne-am fi așteptat, durerile de cap pot apărea. Cu toate acestea, există un fruct care pare să ofere ajutor în eliminarea alcoolului din organism!      

Este vorba despre un fruct anume care ar fi de ajutor în eliminarea alcoolului din organism! Este vorba despre banala portocală! În general, experții ne spun că fructele bogate în vitamina B și C sunt de mare ajutor atunci când vrem să scăpăm de mahmureală.

Fructul care ne poate ajuta să scăpăm de mahmureală

Pe lângă portocale, sau orice alte fructe am încerca, o altă metodă extrem de eficientă de a scăpa de efectele alcoolului este somnul! Experții ne spun să avem grijă să mâncăm atât înainte, cât și după ce bem, dacă nu vrem ca efectele alcoolului să nu fie mai puternice decât ar fi în mod normal.

În plus, pentru a scăpa mai repede de alcoolul din organism, specialiștii ne mai spun că este foarte important să ne hidratăm cât mai bine posibil. De asemenea, trebuie să facem mișcare, deoarece toxinele alcoolului vor fi eliminate prin intermediul transpirației. Experții ne mai spun să evităm să bem cafea după alcool, deoarece aceasta ne va deshidrata corpul și mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel