FRR a anunţat când se joacă Supercupa și calendarul competițional pentru sezonul viitor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul următoarelor competiţii. 

S-au stabilit data de disputare a Supercupei și calendarul competițional pentru sezonul viitor: Liga 2, Liga 3, Cupa României.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, în ședința din 24 mai, data de disputare a Supercupei României, programul competițional pentru Cupa României, ediția 2021-2022 și data la care va începe Liga 2 și Liga 3.Supercupa României

Data de disputare a jocului pentru Supercupa României a fost stabilită pentru 10 iulie 2021. În Supercupa României se vor întâlni campioana din acest sezon, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei, Universitatea Craiova. Ora și locul de disputare a partidei vor fi anunțate ulterior pe site-ul FRF.

Cupa României

Cupa României, ediția 2021-2022, va debuta pe 28 iulie, după următorul program: faza I – 28 iulie, faza a II-a – 11 august, faza a III-a – 25 august, faza a IV-a – 8 septembrie, faza optimilor – 27 octombrie, faza sperturilor – 1 decembrie, faza semifinalelor – 20 aprilie 2022 (manșa tur) și 11 mai 2022 (manșa retur), iar finala pe 19 mai 2022.

Liga 2, Liga 3

Sezonul competițional 2021-2022 va începe pentru Liga 2 în data de 31 iulie, iar pentru Liga 3 pe 28 august.

FRF vrea să organizeze Supercupa României în Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, SUA sau R. Moldova

Federaţia Română de Fotbal doreşte ca începând cu ediţia 2022 să organizeze Supercupa României în ţări cu comunităţi mari de români precum Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, SUA sau Republica Moldova, a anunţat, luni, preşedintele Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

"Azi, la nivelul Comitetului Executiv, ne-am asumat un proiect prin care ne dorim să ducem cluburile cât mai aproape de toţi românii, indiferent unde sunt aceştia. De aceea, în 2022 ne propunem să organizăm Supercupa României într-una dintre ţările cu comunităţi mari de români precum Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, SUA sau Moldova. Oricare dintre aceste ţări poate reprezenta o opţiune începând cu ediţia 2022 a Supercupei", a afirmat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel