FRIPTURĂ MIEL la GRĂTAR. Rețetă simplă și rapidă de PAȘTE 2018
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pentru că vine Paștele 2018, mulți vor dori să aibă pe masă o friptură delicioasă de miel la grătar. În rândurile de mai jos, găsiți o rețetă simplă și rapidă care vă va ajuta să vă uimiți oaspeții de Paște 2018, sărbătoare care pică pe 8 aprilie.

Din această rețetă puteți obține patru porții de mâncare. Friptura este gata în 40 de minute.

FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Ingrediente

- 4 bucăți de ceafă de miel și 4 coaste (bucăți potrivite)


- puțin ghimbir


- cam două-trei lingurițe


- sare și un grătar bun                                     

FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Preparare:

Se spală bine carnea și se usucă cu un prosop uscat.

Se rade ghimbirul (o bucățică de circa jumătate de deget). Se săreaza carnea, se presară ghimbir. Între timp se încinge grătarul. Se adaugă carnea pe grătar, se întoarce din când în când, pe o parte și cealaltă.

[citeste si]                                  

FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Friptura de miel se poate servi împreună cu o salată integrală, cu dressing preparat în casă, fara prea multe grăsimi, și puțină pâine integrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel