Friptură la grătar. Trucul Mihaelei Bilic pentru "extra-rumenire"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Facebook Mihaela Bilic
Foto: Captură video Facebook Mihaela Bilic
Află în articol ce truc are Mihaela Bilic pentru friptura la grătar.

UPDATE:

Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat care este diferența dintre fezandare și marinare, după ce greșise termenii într-o postare.

VEZI: Diferența dintre fezandare și marinare. Nutriționistul Mihaela Bilic: Am greșit!

Știrea inițială:

Nutriționistul Mihaela Bilic a împărtășit zilele trecute un truc pe care îl folosește pentru ca friptura la grătar să fie mai bună. Este vorba despre fezandare. Aceasta a spus că înainte de o găti lasă timp de 12 ore carnea înmuiată în iaurt.

VEZI ȘI: Ingredientul secret pentru cea mai bună friptură la grătar. Mihaela Bilic: Va fi mai fragedă și gustoasă

Potrivit ei, iaurtul frăgezește carnea mult mai ușor și mai eficient decât marinadele obișnuite. Acum, nutriționistul a explicat și ce trebuie să facem înainte de a pune carnea pe grătar, după ce a trecut prin acest proces de fezandare. 

Mihaela Bilic: Merită așteptarea

"Urmarea fezandării…cu extra-rumenire", a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, postând un video în care arată că înainte de a pune carnea pe grătar o șterge cu un șervețel, astfel încât iaurtul de pe aceasta să fie absorbit.

"Punem carnea la grătar, dar atenție, o curățăm de iaurt și chiar o ștergem cu un șervețel pentru că se rumenește frumos atunci când este uscată. Vedeți? Deja culoarea ei este albă, ca dovadă că proteinele s-au semi-digerat. Cam așa arată și cam așa s-a rumenit. Eu cred că merită așteptarea", explică Mihaela Bilic pe filmare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel