Data publicării:
Friptură la grătar. Trucul Mihaelei Bilic pentru "extra-rumenire"
Află în articol ce truc are Mihaela Bilic pentru friptura la grătar.
UPDATE:
Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat care este diferența dintre fezandare și marinare, după ce greșise termenii într-o postare.
VEZI: Diferența dintre fezandare și marinare. Nutriționistul Mihaela Bilic: Am greșit!
Știrea inițială:
Nutriționistul Mihaela Bilic a împărtășit zilele trecute un truc pe care îl folosește pentru ca friptura la grătar să fie mai bună. Este vorba despre fezandare. Aceasta a spus că înainte de o găti lasă timp de 12 ore carnea înmuiată în iaurt.
Potrivit ei, iaurtul frăgezește carnea mult mai ușor și mai eficient decât marinadele obișnuite. Acum, nutriționistul a explicat și ce trebuie să facem înainte de a pune carnea pe grătar, după ce a trecut prin acest proces de fezandare.
Mihaela Bilic: Merită așteptarea
"Urmarea fezandării…cu extra-rumenire", a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, postând un video în care arată că înainte de a pune carnea pe grătar o șterge cu un șervețel, astfel încât iaurtul de pe aceasta să fie absorbit.
"Punem carnea la grătar, dar atenție, o curățăm de iaurt și chiar o ștergem cu un șervețel pentru că se rumenește frumos atunci când este uscată. Vedeți? Deja culoarea ei este albă, ca dovadă că proteinele s-au semi-digerat. Cam așa arată și cam așa s-a rumenit. Eu cred că merită așteptarea", explică Mihaela Bilic pe filmare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News