Friptură de Brașov. Cel mai gustos preparat. Rețeta asta trebuie încercată!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Nimic nu se compară cu o friptură făcută ca la Brașov. Este absolut delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

8 cartofi
2 linguri ulei
cimbru uscat
sare şi piper
200 ml supă din concentrat
5 căţei de usturoi
1 ceapă
1/2 kg pulpă de porc
ulei pentru prăjit

Cum se prepară

Ceapa tăiată peştişori, usturoiul feliuţe şi carnea fâşii se pun la călit în două linguri de ulei, cu sare şi piper, scrie retete.unica.ro. După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se pune supa din concentrat, se acoperă şi se lasă la foc mediu timp de 15 minute, scuturând tigaia.

Cât timp fierbe carnea, se pun cartofii la prăjit. Se verifică dacă s-a înmuiat carnea, se scoate capacul şi se pun cartofii. Se mai lasă un minut, după care se opreşte focul şi se aduc la masă pentru a se servi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel