FRICĂ de coletele din China din cauza Covid-19. Horia Grigorescu: Incertitudine maximă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a vorbit despre modul în care a reuşit să stingă teama oamenilor (clienţi dar şi angajaţi) faţă de de coletele venite din Asia, în contextul pandemiei de coronavirus. 

"Dacă ne uităm la ce se întâmpla în urmă cu trei-patru luni de zile, vedem că oamenii erau mult mai conştienţi de riscurile cu care se pot confrunta. Noi, ca şi companie, am luat poate contact în faza minus unu cu acest virus, atunci când veneau foarte multe colete din zona Asiei şi se crease această incertitudine: sunt sau nu sigure acest colete?

Perioada aceea ne-a învăţat să fim cât mai precauţi posibil. Am trecut la dezinfectarea coletelor care veneau din zona Asiei, am trecut la aplicarea primelor măsuri de protecţie pentru angajaţi care lucrau în aceste birouri de schimb internaţional, tocmai pentru a crea confortul, dincolo de certitudinea ştiinţifică pe care nu o aveam. Era o navigare în orb de multe ori, ca şi măsuri pe care le aplicam, însă am încercat să prevenim tocmai această agitaţie atât a clienţilor cât şi a angajaţilor noştri Şi consider că am reuşit să aplanăm orice temere. În continuare pe zona de schimb internaţional avem toate măsurile  de siguranţă implementate şi suntem convinşi că ne vom duce la capăt treaba cu foarte mult succes", a declarat Horia Grigorescu la DC News TV.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel