FRF, mesaj pentru suporterii naţionalei înainte de meciul cu Belarus: Fotbalul trebuie să rămână fotbal
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Federaţia Română de Fotbal a venit cu un mesaj pentru suporterii naţionalei înainte de meciul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024. 

”E primul meci acasă din preliminariile pentru EURO 2024. Naționala noastră vine după o perioadă în care rezultatele nu au fost cele dorite. Iar în momentele grele trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să ne ajutăm, să luptăm împreună pentru a ne ridica. Da, există dezamăgire, dar dezamăgirea vine când îți pasă și îți pasă doar atunci când iubești!

Da, iubim echipa națională, chiar dacă azi, poate, nu e la fel de ușor să o spunem ca în trecut. Dar cu toții sperăm că această nouă campanie de calificare va fi una de succes și că vom reuși să ne calificăm la EURO, așa cum am făcut și în 2016, după 8 ani de absență.

Haideți să fim alături de naționala noastră! Suntem români și echipa națională este o parte importantă din identitatea noastră. Dar fotbalul trebuie să rămână fotbal! Trebuie să profităm de toate atuurile, iar un stadion colorat în galben, cu zeci de mii de inimi ce bat pentru România, ne face să fim mai puternici. Haideți să păstrăm acest atu, să nu îl irosim. În această seară, Luptăm împreună pentru România! Și atât! Singurul meci care se joacă pe Arena Națională este România – Belarus!”, este mesajul postat pe frf.ro. 

Mesajul FRF vine după incidentele de la meciul cu Andorra, unde gruparea de ultraşi Uniţi sub Tricolor a provocat mai multe probleme. 

"Bine că nu au aruncat cu torțe sau fumigene în teren, că ar fi fost mai rău! Probabil că FRF va fi doar amendată din cauza suporterilor și nu se va pune problema să jucăm fără fani. Avocații au o săptămână să pregătească apărarea. Nu se poate invoca faptul că nu au organizat venirea fanilor, fiindcă aceștia și-au luat bilete prin intermediul FRF”, au precizat surse din Federație, conform GSP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel