FRF, decizie în cazul scandalului de xenofobie de la Sepsi vs FC U Craiova
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Momentul în care arbitrul Andrei Chivulete decide suspendarea partidei  Foto: Captură Digi Sport
Momentul în care arbitrul Andrei Chivulete decide suspendarea partidei Foto: Captură Digi Sport
Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca meciul Sepsi vs FC U Craiova, întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, să se încheie, la masa verde,  cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor.

Partida pentru etapa cu numărul 23 din SuperLiga dintre Sepsi și FC U Craiova a fost suspendată definitiv în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Cazul a fost analizat de Comisia de Disciplină. Care, iar după două amânări a decis: victorie acordată cu 3-0 pentru Sepsi la masa verde și șase meciuri, în deplasare, fără galerie pentru formația olteană.

Sepsi va câștiga cu 3-0 meciul cu FC U Craiova, partidă suspendată în minutul 26. Amendă de 25.000 de lei pentru Sepsi, formația organizatoare a partidei și 22.500 de lei amendă pentru FC U Craiova.

În acest caz, Craiova poate ataca decizia la Comisia de Apel. Dacă și aici, verdictul va fi în defavoarea oltenilor, atunci clubul patronat de Adrian Mititelu se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, după cum a anunțat deja finanțatorul formației din Bănie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel