Urmărește emisiunea live
FRF. Burleanu, reales. Prunea: Când am auzit ce a zis îmi venea să sparg televizorul
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Florin Prunea
Florin Prunea
Florin Prunea, susținătorul lui Ionuț Lupescu la alegerile FRF, s-a enervat teribil când a auzit replica lui Răzvan Burleanu după ce a câștigat un nou mandat.

"Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit", a spus Burleanu după ce a triumfat în fața lui Lupescu. Asta a fost și replica ce l-a înfuriat teribil pe Prunea.

"Când l-am văzut pe ăsta că a zis «v-am ciuruit», îmi venea să sparg televizorul! Cu Mircea Lucescu şi cu Chivu în sală. Asta arată frustrarea acumulată, asta e faţa fotbalului românesc. Aici am ajuns", a declarat Prunea la Digi Sport, citat de GSP.

Prunea a comentat și informația conform căreia Dinamo, clubul unde Ionuț Lupescu a scris istorie, a votat cu Burleanu, deși anunțase că-l va susține pe "Kaiser".

"Nu am niciun comentariu. Dacă e aşa, să fie păcatul lor. Nici nu mai contează acum. Cu siguranţă că vor avea probleme şi vor simţi asta în reacţia suporterilor. Lumea e extrem de revoltată de comportamentul lui ăsta, că nici nu merită să îi pronunţ numele. Mă opreşte lumea la piaţă să îmi spună", a adăugat Prunea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel