Urmărește emisiunea live
Fraudă la Sectorul 1, cum scapă Armand de dosarul de la SIIJ. Chirieac: Soluția perfectă!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat modul în care Clotilde Armand ar putea scăpa de ancheta privind fraudarea voturilor de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1. 

Ancheta în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1 bate pasul pe loc, dar USR PLUS ar spera ca de la anul să fie desființată de la sine Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), relatează România TV.  

Mandatele procurorilor de la SIIJ vor expira de la sine, iar pe lista celor care rămân fără funcție în SIIJ se află și procurorul Sorin Iașinovschi, cel care se ocupă de cazul alegerilor de la Sectorul 1. Până acum în acest dosar nu a fost audiat nimeni, iar rezultatul renumărării voturilor nu a fost făcut încă public.  

Bogdan Chirieac, analist politic, s-a aflat în direct în emisiunea ”Cheia zilei” de la România TV, unde a comentat subiectul alături de jurnalistul Niels Schnecker. 

”Eu cred că e o soluție elegantă asta, pentru a rezolva problema de la Sectorul 1. Oricum nu aveau chef să ancheteze, oricum au tergiversat incredibil de mult, oricum la 48 de ore după data alegerilor au apărut în presă imaginile acelea tulburătoare, cum se fraudau alegerile, pur și simplu. Se fugea cu sacul de voturi în spate. S-au încurcat foarte tare. Acum, dacă se desființează în felul acesta SIIJ-ul e o formulă elegantă. Doamna Armand își vede în continuare de treabă și de contractele pe care le dă fără niciun fel de licitație în stare de alertă sanitară, deci este, dacă vrei, din toate punctele de vedere, și politic și diplomatic, soluția perfectă. Cu justiția nu e în regulă. Nu e în regulă pentru oameni ca noi. Poporul muncitor cred că nu are nimic împotrivă ca lucrurile să stea așa pentru că până la urmă nu e toată țara în Sectorul 1. SIIJ-ul a fost sabotat încă de la înființare. Nu a primit buget, nu a avut suficienți procurori, nu a primit polițiști, nu a avut atribuții, deci de la înființare a fost compromis și se va întoarce unde vor dânșii, la DNA. DNA măcar va închide oficial dosarul doamnei Armand pe motiv că fapta nu există, iar imaginile alea care sunt vor spune... ”pixelul albastru””, a declarat Bogdan Chirieac.  

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand: NU sunt eu în imaginile ”furtului” voturilor de la Sectorul 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel