Urmărește emisiunea live
Fratele Andrei a lipsit de la propria nuntă. Ce s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Invitat sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, la „2k1”, alături de soţia sa, Aurora, îndrăgitul interpret de muzică populară Săndel Mihai, fratele Andrei, va face destăinuiri care vor stârni hohote de râs în platoul emisiunii.

În cadrul rubricii „Nunta noastră”, întrebarea „Care este detaliul sau momentul din nuntă, care nu a mers conform planurilor voastre?” le va reaminti acestora de sacrificiul pe care au fost nevoiţi să îl facă chiar la propria lor nuntă.

„În acel an, zilele oraşului au picat chiar de nunta noastră. Andra şi Săndel promovau atunci primul lor album şi deşi spectacolul trebuia să fie sâmbătă, din cauza vremii a fost amânat pentru duminică. A insistat primarul şi toată conducerea oraşului, aşa că socrul meu a zis că nu moare nimeni dacă lipseşte mirele o oră. A plecat pe la 8 şi n-a mai venit până la sfârşitul nunţii”, va povesti Aurora, printre hohotele de râs ale celor din platou. „Când a venit nu mai era nimeni, eu îl aşteptam să mergem să plătim. Pleca lumea acasă, ne felicita, că deja era 10 jumătate şi la noi pe la 11 e gata, erau prieteni de ai lui din alte localităţi, pe care nu i-am vazut în viaţa mea. Ei mă felicitau şi eu ziceam <<Doamne, şi voi aţi fost la nuntă?>>”, va mai completa amuzată Aurora.

Alături de Arabela şi Marius, săptămâna aceasta în platoul „2k1” vor mai veni Wilmark şi soţia sa, Ioana şi Sonia Trifan şi soţul său, Andrei Neagoe. Cum se vor descurca aceaştia şi ce dezvăluiri inedite vor mai face, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel