”Fraților, unde dr*cu m-ați dus?”. Paramedic, explicații: Nu era conștientă de locul în care se afla
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Plt. maj. Daniel Constantin, paramedic, a explicat, într-o intervenție la Antena 3, în ce stare era jandarmerița bătută, Ștefania, când a ajuns la Ambulanță. 

În spațiul public, se acreditează ideea că Ștefania, femeia-jandarm în vârstă de doar 23 de ani, bătută crunt de protestatari violenți, și-ar fi certat colegii care au băgat-o în mijlocul protestatarilor. 

Ștefania se afla într-un grup de jandarmi trimiși la un fast food, de unde tocmai fusese apelat 112, pentru că erau protestatari care au devastat restaurantul. Ea și colegul său au fost prinși la mijloc de mai mulți protestatari și bătuți. 

Când a reușit să fie dusă la ambulanță, Ștefania a fost filmată spunându-le colegilor săi care o cărau pe brațe: ”Fraților, unde dr*cu` m-ați dus?”. 

Mesajul jandarmeriței a fost intens discutat. Paramedicul Daniel Constantin a explicat, la Antena 3, că-n momentul în care a ajuns la ambulanță, Ștefania ”era confuză”. El a explicat că ”se uita ca și cum nu ar fi recunoscut pe nimeni pe lângă ea” și că recunoștea doar uniformele colegilor, dar nu era conștientă de locul în care se afla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel