Fotografii rare cu Andreea Esca din 1992
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Andreea Esca
Foto Facebook / Andreea Esca
Andreea Esca a atras atenția cu mai multe fotografii surprinse în 1992.

Cu ocazia zilei mondiale a televiziunii, Andreea Esca a publicat fotografii pe Facebook și Instagram cu ea din 1992. „De ziua mondială a televiziunii vă las aici niște fotografii din prima mea delegație peste hotare! SOTI, 1992”, a scris Andreea Esca în mediul online.

Iată imaginile publicate de Andreea Esca:

Citește și...

Alexia Eram, în locul Andreei Esca la ProTV? „Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură de o carieră aflată în plină ascensiune, fiind extrem de cunoscută în mediul online. Andreea Esca a dezvăluit ce simte cu privire la acest subiect.

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere”, a spus, pentru Ego, Andreea Esca.

Cât timp vrea să mai stea Andreea Esca la pupitrul ştirilor de la Pro TV

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe”, a zis Andreea Esca.

Întrebată despre ce ar fi făcut dacă fiica ei, Alexia Eram, și-ar fi dorit să îi ia locul, Andreea Esca a răspuns astfel, potrivit sursei citate: „Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat (n.r. râde)”.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei”, a mai zis Andreea Esca, conform sursei citate.

Andreea Esca a mărturisit că s-a uitat până acum „la Românii au talent”. 

„Ce crezi că a adus nou Bobonete în emisiunea asta?”, a întrebat-o Pavel Bartoș la „Backstage Show”.  

„Cred că a adus haz! Alexia mi-a zis, de exemplu, că se distrează foarte tare de când a venit Bobonete. Mi-a spus că i se pare interesant și Dragoș Bucur. Îi place și de Moisescu, dar a zis că are glume mai de astea de bătrâni. (…) La o zi după, pleacă Alexia undeva și îmi scrie un mesaj: Hai, te pup, ne auzim la Doha. Că schimba acolo avionul. Și eu trimit: Ne auzim la Oha. Ea îmi scrie înapoi: Andi, tu ești?”, a spus, amuzată, Andreea Esca.

„Dar pe această cale vreau să spun că mie îmi place Andi Moisescu, probabil pentru că are aceleași glume din ‘72, ca mine”, a mai zis Andreea Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel