VIRAL: Fiica lui Paul Walker a fost condusă la altar de Vin Diesel / Foto & Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de StockSnap de la Pixabay
Imagine de StockSnap de la Pixabay
Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan. Meadow a fost condusă la altar de Vin Diesel.  

La mai puțin de trei luni după ce și-au anunțat logodna, Meadow Walker și actorul Louis Thornton-Allan s-au căsătorit. Fiica lui Paul Walker a fost condusă la altar de Vin Diesel. 

Meadow Walker a postat pe Instagram mai multe imagini de la nuntă. Într-un videoclip alb-negru, apare alături de soț, dar și de nașul  ei, Vin Diesel, care a condus-o la altar. Tânăra de 22 de ani, care este un model de succes, a purtat la nuntă o rochie de mireasă clasică și elegantă.

Când tatăl ei, Paul Walker, a murit, Meadow avea 15 ani. Tânăra a înființat un ONG în memoria lui: The Paul Walker Foundation.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

Paul Walker a murit în 2013, în urma unui accident rutier

Actor american Paul Walker, celebru pentru rolurile din seria de filme de acțiune “Fast and Furious", a murit pe 30 noiembrie 2013, la  vârsta de 40 de ani, într-un accident rutier. Tragedia s-a produs în apropiere de Los Angeles, California. 

Paul Walker era pasager în automobilul 2005 Porsche Carrera GT condus de bunul său prieten Roger Rodas, în momentul în care vehiculul s-a izbit frontal de un stâlp de iluminat din Santa Clarita, California. Vehiculul a luat foc la scurt timp după aceea, ucigându-i atât pe Walker, cât şi pe Rodas. 

În urma unei anchete, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de viteza excesivă.

Paul Walker a devenit cunoscut în toată lumea interpretând rolul Brian O'Connor din seria de succes "Fast and Furious". El a jucat în cinci din cele șase lungmetraje ale seriei, alături de Vin Diesel și Michelle Rodriguez.

VEZI ȘI: Mașinile lui Paul Walker, vândute la licitație

Cele 21 de vehicule care i-au aparţinut regretatului actor Paul Walker, star al francizei "Fast and Furious", au fost vândute la licitaţie pentru suma totală de 2,33 de milioane dolari, la un eveniment organizat în Scottsdale, statul american Arizona, potrivit Reuters.

La licitaţia Barrett-Jackson, care a durat o săptămână, un automobil BMW M3 Lightweight din 1995 a obţinut cel mai mare preţ, 385.000 de dolari. Acesta a fost unul dintre cele cinci automobile BMW Lightweight - dintr-o serie limitată de doar 126 de exemplare - vândute la această licitaţie. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel