FOTO: Sedanul electric de lux Mercedes-Benz EQS, dezvăluit oficial
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Mercedes-Benz a dezvăluit complet noul sedan electric de lux, modelul EQS 2022, iar vârful de gamă al germanilor va fi disponibil în două culori.

Conform The Verge, producătorul auto german încă nu a dezvăluit prețul mașinii, așteptat să treacă de 100.000 euro, însă designul exterior și interior al mașinii electrice poate fi văzut în pozele din galerie. EQS va ajunge în reprezentanțe la finalul anului 2021 și este primul dintre cele nouă modele de mașini electrice pe care Mercedes le va lansa până la finalul anului 2022.

La exterior, designul „strigă” mașină electrică, în timp ce interiorul este mai conservator și mai „luxos”, în rândul mașinilor Mercedes. Ecranul din interior lung de 142 de centimetri, botezat „Hyperscreen”, este piesa centrală a mașinii. Principalele variante ale EQS vor fi 450+, cu tracțiune spate, și 580 4MATIC, cu tracțiune integrală. Ambele variante vor avea o baterie de 107,8 kWh și promit o autonomie de până la 770 km/ciclu de încărcare. Este de reținut că autonomia aceasta este obținut în condiții ideale de drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel