GALERIE FOTO: Cozi kilometrice pe A2, sensul către București. Lucrările dau peste cap traficul
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 05 iun 2022, 18:53
WhatsApp
Restricțiile de pe Autostrada A2 au dat peste cap traficul în zona Fetești și Cernavodă.

Așa cum se poate observa și în imaginile realizate exclusiv de DC News, sunt cozi uriașe din cauza restricțiilor pe Autostrada Soarelui. În plus, una dintre benzinăriile de pe marginea șoselei de mare viteză era inundată.

Centrul INFOTRAFIC, mesaj oficial

Centrul INFOTRAFIC al Poliției a anunțat următoarele în legătură cu traficul pe A2 Bucureşti-Constanţa:

– coloană în mișcare pe o lungime de aproximativ 2 kilometri în zona restricţiei de la podul Fetești, pe sensul spre București;

– coloană în mișcare pe o lungime de aproximativ 3 kilometri în zona restricţiei de la podul Cernavodă, pe sensul spre București.

Poliţia Rutieră sfătuieşte conducătorii auto să opteze pentru rute alternative şi să evite efectuarea depăşirilor sau manevrelor periculoase.

Toată lumea vrea autostrăzi, dar v-ați gândit la următorul aspect?

„Vrem autostradă până la Iași!” - este o declarație pe care o fac mulți. Dar ce vrem să facem la Iași? Acest subiect a fost dezbătut de sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu.

„S-ar putea, până vom finaliza noi autostrăzile, să nu mai fie benzină, să nu se mai circule cu mașina, să nu mai fie nevoie de ele. Văd că Europa se mută pe calea ferată. Și e ceva normal pentru că mergi mai repede. În plus, e și mai confortabil”, a zis jurnalistul Val Vâlcu la emisiunea „Nod în papură” de la DC News și DC News TV.

„Am pus căruța înaintea boilor. Mai întâi trebuie să vrei să mergi la Iași. Abia apoi te gândești cum ajungi la Iași. Noi pur și simplu vrem șosea până la Iași. După aia ne întrebăm ce facem la Iași. Autostrada a devenit obiectiv în sine. Oriunde în altă parte, autostrada este doar un instrument. Este un mijloc ca eu să ajung undeva. Dar ne putem deplasa în mai multe feluri, uite, trenul este și mai sigur. Mai greu de crezut că se ciocnesc trenurile, așa cum se ciocnesc mașinile. 

Ar fi frumos ca românul să urle că vrea autostradă ca să meargă la Iași, la o piesă la Teatrul Național de acolo. Dacă ar există o presiune de acest gen, ar fi extraordinar. În afară de Sfânta Parascheva, singura care ne scoate pe ideea că avem nevoie să deplasăm populații mari în teritoriu, în rest, presiunea este relativ mică”, a zis sociologul Alfred Bulai la DC News și DC News TV. VEZI ÎNTREAGA EMISIUNE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?